DGS Kursu

MEYODER 2017 DGS Kursu Hakkında Bilgilendirme

MEYODER 2017 DGS kursları İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsünde cumartesi ve pazar günleri sabah grubu: 09:00/13:00, öğle grubu 14:00/18:00 saatleri arasında yapılmaktadır.
MEYODER 2017 DGS kursları İstanbul Aydın Üniversitesi ve Devlet Üniversitesi öğrenci ve mezunları, MEYODER üyeliği (35 TL), DGS Yayın Bedeli (75 TL)  ödeyerek kayıt işlemleri gerçekleştirilir. Diğer Vakıf Üniversiteleri öğrenci ve mezunları 500 TL ödeyerek MEYODER 2017 DGS kursundan faydalanabilirler.
MEYODER 2017 DGS kursunda öğrenciler; SÖZ, SAY, EA olmak üzere 3 alana ayrılır. Yapılan seviye belirleme sınavı sonrası kurs öğrencileri kendi alanlarında seviyelerine uygun sınıflara yerleştirilir. Sizler için seçilmiş olan DGS müfredatına uyumlu dersler, konu anlatımı sonrası sizlere dağıtılmış olan yaprak testlerinizden soru çözümü ve kitaplarınızdan sorularınız çözülerek sizlere eğitimleriniz sağlanır, anlamadığınız konular bir daha anlatılır, çözemediğiniz sorular öğretim görevlisi akademisyenlerimiz tarafından sizler için çözülür. Sizlere özel 3 soru bankası kitap (Türkçe, Matematik ve Geometri) ve 3 Konu anlatımlı kitap (Türkçe, Matematik ve Geometri) verilir. Yıl boyu 10 DGS Deneme sınavı ile puanlarınızın yükselişini birlikte takip ederiz, 3 Hafta devamsızlık hakkınız vardır, üçüncü haftadan sonra kaydınızı üzülerek sileriz.

MEYODER 2017 DGS Kursu Başvurusu nasıl yapılır?

MEYODER Üyesi olanlar; (İstanbul Aydın Üniversitesi ve Devlet Üniversitesi mezun ve Öğrencileri) için

• MEYODER Kart üzerinde üye numarası 18.000 önce olan üyelerimiz için İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüs B blok -1. Kat MEYODER Ofisine gelerek üyeliklerinizi (25TL) yeniletmeniz gerekmektedir.  Üye numarası 18.000’den sonra olan üyelerimizin, üyelik yeniletmeleri gerekmemektedir.
  • www.meyoder.org.tr adresinde DGS Başvuru Formu linkini tıklayıp formu eksiksiz bir şekilde doldurup gönderiniz.
  • İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüs F Blok -1. Katta Mali İşler Daire Başkanlığına DGS Yayın Bedeli (75 TL) yatırarak, makbuzunuzu teslim alınız, makbuzunuzun arkasına isim soy isim yazarak, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüs B Blok -1. Katta DGS Koordinatörlüğüne teslim ediniz.
  • DGS Kurs kaydınız tamamlanmıştır.

MEYODER üyesi olmayanlar (İstanbul Aydın Üniversitesi ve Devlet Üniversitesi mezun ve Öğrencileri) için

• İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüs B blok -1. Kat MEYODER Ofisinde MEYODER üyeliğinizi yaptırmanız gerekmektedir.  Üyelik için: Üyelik formu doldurulması, 1 resim ve üyelik giriş aidatı 10 TL + yıllık aidat 25 TL toplamda 35 TL ile işlemleriniz tamamlanır.

MEYODER 2017 DGS Kursu Hakkında Bilgilendirme

Diğer Vakıf Üniversitelerinden kayıt yaptırmak isteyen mezun ve öğrenciler;

• İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüs F Blok -1. Katta Mali İşler Daire Başkanlığına DGS Kurs ve Yayın Bedeli (500 TL) yatırarak, makbuzunuzu teslim alınız, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüs B Blok -1. Katta DGS Koordinatörlüğüne teslim ediniz.
  • DGS Kurs kaydınız tamamlanmıştır.

DGS Kursu Kayıt Tarihleri:                            12.12.2016 Pazartesi – 23.12.2016 Cuma

DGS Seviye Belirleme Sınavı:                        24.12.2016 Cumartesi / 10: 00

DGS Deneme Sınavı Sonuçları İlanı:              16.01.2017 Cuma

DGS Sınıfların İlanı:                                        21.01.2017 Cumartesi